Varnostne rešitve

 

Se tudi vi dnevno srečujete z opozorili o varnostnem tveganju, ko se želi aplikacija, nameščena na vašem računalniku, samodejno posodobiti? In vas brskalnik sprašuje, ali sprejmete tveganje, ko odpirate spletno stran, zaščiteno z nepoznanim certifikatom? Ko izpolnjujete ankete soglašate, da izvajalec ankete upravlja z vašimi osebnimi podatki v skladu z zakonodajo?

Vse to so deli informacijske varnosti, s katerimi s srečujemo v podjetjih in organizacijah. Obsegajo tako tehnični del varovanja omrežja kot poslovno-dokumentacijski del varovanja občutljivih in zaupnih podatkov.

V podjetju Unistar poskrbimo za oba vidika informacijske varnosti. Z varnostnim pregledom preverimo stanje informacijske varnosti, z vpeljavo naprednih varnostnih rešitev pa poskrbimo, da bo vaše okolje varno in boste pri varnostnem pregledu našli čim manj ranljivosti. S sistemi vodenja, npr. ISO/IEC 27001, in rednim spremljanjem izvajanja vpeljanih varnostnih politik z namenskimi orodji v svojem okolju zagotovite visoko stopnjo informacijske varnosti tudi na poslovni ravni in s tem še za stopničko dvignete ugled podjetja.

 

Napredni varnostni sistemi

 

SIEM – Sistem za upravljanje varnostnih informacij in dogodkov

 

Upravljanje identitet uporabnikov (IdM)

 

Zaščita pred zlorabo podatkov