Astec poslovni partnerji

 

Ker želimo svojim strankam zagotoviti kakovostne in celovite rešitve, se povezujemo z vodilnimi proizvajalci strojne, sistemske in uporabniške programske opreme in smo z njimi navezali partnerske povezave. Podjetje Astec d.o.o. je tehnološki ali svetovalni partner naslednjih vodilnih svetovnih proizvajalcev:

Palo Alto

Palo Alto logoAstec ima na področju Palo Alto tehnologij status Gold Partner. Palo Alto požarni zid naslednje generacije omogoča do zdaj nedosegljive možnosti vpogleda in nadzora nad aplikacijami in vsebino.

 

Nadzor se lahko izvaja tako glede na uporabnike kot na naslove IP brez poslabšanja zmogljivosti pri višjih hitrostih. Požarni zid naslednje generacije omogoča natančno prepoznavanje aplikacij ne glede na vrata, protokol, izmikanje varnostnim rešitvam ali šifriranje SSL, poleg tega pa tudi pregleduje vsebino in s tem zaustavlja grožnje varnosti in preprečuje odtekanje podatkov. S konsolidacijo naprav lahko veliko prihranite tudi pri stroških lastništva.

 

Cisco

 

Cisco logoAstec ima na področju Cisco tehnologij status Silver Certified Partner.
V podjetju Cisco se vedno trudijo, da je stranka na prvem mestu in tkejo dolgoletna partnerstva. 
 

 

Cisco že od vsega začetka nudi rešitve, ki naslavljajo izzive, s katerimi se soočajo stranke. Podjetje je nastalo, ko sta si zakonca Len Bosack in Sandy Lerner hotela pošiljati elektronska sporočila iz dveh ločenih stavb znotraj iste univerze, vendar jima takratna tehnologija tega ni omogočala. V sklopu reševanja njunega problema je prišlo do razvoja večprotokolarnega usmerjevalnika.

Vse od takrat Cisco oblikuje prihodnost interneta z ustvarjanjem neverjetne vrednosti in možnosti za naše stranke, zaposlene, investitorje in partnerje ter je postal svetovni voditelj v mrežnih tehnologijah - postavlja nove trende povezovanja, komunikacije in sodelovanja.

 

Oracle

 

Oracle logoAstec ima na področju Oracle tehnologij status Gold Partner. Oracle rešitve zmanjšujejo kompleksnost IT s povezovanjem strojne in programske opreme - v oblaku in v podatkovnem centru.

 

V portfelju Oracle rešitev so rešitve za upravljanje identitet uporabnikov, strežnike in pomnilniške naprave, podatkovne baze in vmesno programsko opremo ter aplikacije, vsaka plast sklada zagotavlja najboljše produkte. Vsak produkt in vsaka plast sta zasnovana, optimirana in oblikovana za sodelovanje. Povezane rešitve nudijo podporo zahtevnim poslovnim procesom v različnih panogah. Ko iz informacijskega sistema odstranimo kompleksnost, se podjetje lahko res osredotoči na inovativno poslovanje.

 

McAfee

 

McAfee logoAstec ima na področju McAfee tehnologij status SecurityAlliance Premier Partner. McAfee je ameriško podjetje, ki se ukvarja z razvojem rešitev s področja informacijske varnosti.

 

Nabor programske opreme McAfee vključuje rešitve za zaščito podatkov, zaščito podatkovnih baz, zaščito elektronske pošte in interneta, zaščito končnih odjemalcev, zaščito mobilnih naprav, zaščito omrežij, rešitve za upravljanje tveganj in skladonosti, varnostne rešitve v oblaku, upravljanje varnosti ter upravljanje varnostnih informacij in dogodkov (SIEM).

Microsoft

Microsoft logoAstec ima na področju Microsoft tehnologij Gold kompetenco s področja Midmarket Solution Provider, Silver kompetenco s področja Management and Virtualization, Silver kompetenco s področja Server Platform ter Silver kompetenco...

 

Microsoft je eden najpomembnejših razvijalcev programske opreme in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje. Z zaposlovanjem najboljših svetovnih kadrov s področja IT in načelom, da lastne produkte vedno najprej preizkusijo v svojem okolju, ustvarjajo uporabniku prijazne in napredne produkte. Z naborom rešitev od končnega uporabnika do strežnika zagotavljajo podporo celotnemu informacijskemu sistemu. Močna lokalna prisotnost zagotavlja uporabnikom dostopnost in hitri servis.

 

Trend Micro

 

Trend micro logoAstec ima na področju Trend Micro tehnologij status Bronze accredited partner in xSP partner. Trend Micro razvija rešitve za zaščito spletnih vsebin in rešitve za upravljanje z grožnjami.

 

Trend Micro rešitve zagotavljajo varnost pri izmenjavi digitalnih podatkov med strankami v poslovnem procesu. Trend Micro je vodilni na področju varnosti strežnikov in zagotavlja vrhunske varnostne rešitve za odjemalce, strežnike in rešitve v oblaku. S Trend Micro rešitvami lahko hitreje zaustavite grožnje in zaščitite podatke v fizičnih, virtualnih in oblačnih okoljih.

 

Citrix

 

Citrix logoAstec ima na področju Citrix tehnologij status Silver Citrix Solution Advisor.
Citrix rešitve omogočajo IT oddelkom vpeljavo uporabniku prijaznih rešitev, ki se prilagajajo potrebam organizacije.

 

Prilagodljivost in svoboda za uporabnike ter varnost in nadzor za skrbnike IT oblikujejo osnovo za poslovne inovacije in rast.

Podjetje Citrix se ukvarja z razvojem rešitev v oblaku, ki omogočajo mobili način dela - uporabniki lahko delajo in med seboj sodelujejo od koder koli, pri tem pa varno dostopajo do aplikacij in podatkov na najnovejših napravah, kot bi bili v pisarni. Citrix rešitve pomagajo skrbnikom IT in ponudnikom storitev pri izgradnji oblačne infrastrukture, optimizaciji virtualizacijskih in mrežnih tehnologij za doseganje visoke zmogljivosti, prožnosti in stroškovne učinkovitosti storitev v oblaku. Citrix z vodilnimi rešitvami na področju mobilnosti, virtualizacije namizja, omrežja v oblaku, oblačnih platform, rešitev za skupinsko delo in skupno rabo podatkov pomaga organizacijam vseh velikosti dosegati hitrost in agilnost, potrebni za uspeh v mobilnem in dinamičnem svetu. Citrix produkte uporablja več kot 260.000 organizacij in več kot 100 milijonov uporabnikov po vsem svetu.